GIDA SEKTÖRÜNÜN BÖLGEDEKİ BEKLENEN BULUŞMASI BAŞLIYOR!

Kuruluşumuz Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Adana Ticaret Odası,  Adana Sanayi Odası,  Adana Ticaret Borsası, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ve KOSGEB'in değerli destekleri ile hazırlanan ÇUKUROVA GIDA / GIDA-TEK FUARI 2016 –Adana 10. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Unlu Mamuller Teknolojileri, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Mağaza Market Ekipmanları Fuarı,  ADANA AMBALAJ FUARI- 10. Ambalaj ve Plastik Malzeme ve Makineleri, Paketleme İşlemleri ve Kauçuk Fuarı ile eş zamanlı olarak  5 – 8 Ekim 2016 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Ersözlü : ''Gıda Sektörü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en önemli ve en stratejik sektörlerden biridir... ''

Gıda sektörü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük önem arz eden ana sektörlerden biridir. Tarım ve tarıma dayalı sanayi ile ön plana çıkan Çukurova Bölgesi’nde, bölge nüfusunun büyümesine paralel olarak gıda sektörü de hızla büyümeye devam etmektedir. Gıda sektörünün topraktan sofraya gelen sürecinde, tüm gıda ürünlerinin paketleme ve ambalajlama teknikleri, pazarda faaliyet gösteren firmalar tarafından son derece önemsenmektedir. Küresel rekabette firmalar, ürünlerine en iyi paketleme teknolojilerini uygulayarak, en iyi tasarımlarla ambalajlayarak, tüketicinin beğenisine sunmaktadır. İşte bu noktada Adana’da hazırladığımız fuarlar sektörün ve tüketicilerin teknolojideki gelişmeleri ve yenilikleri görmesine olanak sağlamaktadır.

Ersözlü : "Perakende ve Turizm Sektörlerinde Faaliyet Gösteren Ulusal ve Bölgesel Büyük Oyuncular Fuar Alanında..."

Ulusal ve bölgesel olarak faaliyet gösteren süpermarket ve otel zincirlerine yönelik satın alma alanları organize edildi. Oluşturulan bu özel alan, satın alma yöneticileri ve katılımcı firmaları bir araya getirerek yeni anlaşmalar yapmalarına olanak sağlayacaktır.
Tarımsal ürünlerin zenginliğiyle Çukurova Bölgesinde düzenlediğimiz fuarlarımız, başta Adana olmak üzere tüm bölge ekonomisi ve yatırımları için katkılar sağlayacak olup, binlerce ziyaretçisi ile sektörün bölgedeki en önemli buluşmaları haline gelmiştir.  Yurtiçinden Adana, Adıyaman, Aksaray, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa gibi kırka yakın ilden ve yurtdışından Kosova, Lübnan, İran, Mısır, Gürcistan, Azerbaycan, Ürdün ve Irak’tan davet edilen profesyonel alım heyetleri ve ilgili ziyaretçisi ile dört gün boyunca açık kalacak fuarlarımızda, sektördeki gelişmeleri yakından takip edecek, ürünleri kıyaslama fırsatı bulacaklardır.

Tüm İlgilileri Fuarlarımıza Bekliyoruz.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN